Om ni vill ha lite gott att äta under helgen så tycker jag att detta verkar intressant.
Krämig laxrisoni. Detta recept gäller fyra personer. Tar ca. 20 minuter.
*2 dl risonipasta
*150 g rökt lax
*100 g sockerärter
1 dl lättcreme fraiche
*100 g naturell färskost, t ex philadelphia
*1 msk pepparrot
*2 msk hackad dill
*salt och peppar
*rivet skal av 1/2 citron
1.Koka risonipastan al dente i rikligt med saltat vatten.
2.Skär ner laxen och sockerärterna i strimlor.
3.Rör ihop creme fraichen och färskosten, värm försiktigt. Tillsätt den avrunna pastan, pepparroten och dillen.
4.Ta risonipastan från värmen och blanda i laxen och sockerärterna. Krydda med nymalen svartpeppar. Servera med rivet citronskal på toppen.
Smaklig måltid.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar