4 pers , 20 minuter
*1 grillad kyckling
*1 ask sockerärtor
*1 rödlök
*2 avokado
*1 romansalladshuvud
*ca 40 g ruccolasallad
*1 ask minitomater
*1 knippe rädisor
*100 r retost
*salt och peppar
*olivolja
*saften från en halv citron
1.
Skär kycklingen i mindre bitar. Förväll sockerärtorna i lättsaltat vatten ca 10 sekunder och spola dom kalla.
2.
Skiva löken tunt och skär avokadon i klyftor. Riv salladen grovt. Dela tomater och rädisor i halvor. Skär osten i mindre kuber.
3.
Blanda allt försiktigt i en bunke, salta och peppra. Lägg upp på serveringsfat.
Ringla olja och citronsaft över.
Servera med ett gott bröd.
Smaklig måltid!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar