lördag 11 februari 2012

Höjdpunkter andra halvlek.

1-0 i 47 spelminuten. Målskytt: Wayne Rooney. En hörna som nicktouchas av en liverpoolspelare. Den touchen friställer Rooney som nickar in bollen. Reina chanslös. Dålig markering av Glenn Johnson.

2-0 i 50 spelminuten. Målskytt: Wayne Rooney. Valencia snodde bollen av Spearing och serverade Rooney som rullade in bollen mellan benen på Reina.

59 minuten. Så nära att Rooney petar fram bollen till Valencia.

61 minuten. Dubbelbyte i pool. Spearing byts ut mot Carrol. Bellamy kommer in istället för Downing.

Det är lika bra att skriva det. Fy fan vilket fult bortaställ pool har!

75 minuten, pools sista byte. Kuyt ut Adam in.

Adam visar dåligt humör. Kastar bollen på en Unitedspelare vid en inkastsituation.

80 minuten. Carrick orsakar en frispark för pool. Förvaltas väl och pool gör mål.

83 minuten. Ett knappt övertag för United i bollinnehav.

En och en halv minut kvar av ordinarie speltid. Jag säger, byt ut Giggs nu!

Tre minuters stopptid.

Vinst för United! Evra hoppar runt som ett barn på julafton. Han hoppar framför publiken när Suarez går förbi. Poolspelarna och domaren Dowd uppfattar det som provocerande och rusar till och tar bort Evra.

Hur eller hur, Manchester United går upp i serietopp om så bara för ett dygn. Pool ligger kvar i mittenträsket.