fredag 18 april 2008

Urban legends #4

Tröjan

Killen i denna historia, en elev på Yale-universitetet, hade uppvaktat en tjej under en lång tid. Äntligen hade hon böjt sig för hans inviter, och gick med på att gå på date nästa kväll.
För att fira detta så gick han på puben med polarna. Dagen efter så mådde han som han förtjänade, tja, han mådde skit helt enkelt. Bodde på muggen, växlade mellan diarre och kräkningar.
Men att ställa in daten var ingen option. Om han gjorde det så kanske det inte blev någon mer date.
Han hämtade henne och de tog pedeln in till NYC och gick till den romantiska restaurangen där han hade beställt bord. Han var på toaletten flera gånger under middagen, men annars så gick allt enligt planerna.
När det var dags för efterrätt hoppades han att det endast var gas som började bubbla upp inom honom och eftersom det var ohållbart så lättade han på trycket. Tyvärr så var det inte bara gas. Men notan kom, han betalade och dom kunde gå därifrån.
Han hoppades på att turen skulle vända. Det gjorde den. Han fick syn på en GAP-butik. Han kom på en smart ide, han sa att han behövde en ny tröja.
När hon gick omkring på tjejavdelningen så slet han til sig en tröja och ett par jeans, likadana som han hade på sig.
När han skulle betala så upptäckte han att han bara hade råd med byxorna. Han viskade till expediten: -Glöm tröjan, jag tar bara jeansen.
De hoppade på tåget tillbaka ut ur NYC och inne på toan på tåget så tog han av sig sina nedsölade byxor och kalsonger, rullade ihop dom och slängde ut dom genom fönstret. Han tvättade snabbt av sig och öppnade GAP-påsen.
Ett smärre chock sköt igenom kroppen på honom: påsen innehöll endast en sak - tröjan.


Köp boken: urbanlegends@atlarge.se

Inga kommentarer: